Wednesday, November 26, 2014

Coffee shop anyone?


Cafe Lavinda.

Kalau balik Seremban, memang tak sah kalau tak singgah ke sini.

Nak tahu kenapa? First of all, swedish meatball dia sedap okay! Tak yah pi jauh ke KL nun pastu nak makan berhimpit-himpit kat IKEA tu. Dengan budak dua orang kanak-kanak riang ni lagi, hmm lagi la nan hado nak pi sana kan. So, cafe ni sesuai sangat nak accommodate kami sekeluarga yang tak suka hiruk pikuk ni. 

Second, kat senawang ni boleh kira la kedai makan western yang sedap. Harga pun reasonable. Macam khayra and khaleef, diorg suka sangat makan spagetthi carbonara. As for myself, i prefer chicken chop and curry noodles diorg. Serius sedap! Encik hubster, dia takde particular dish sebab dia suka try semua dalam menu, so tiap kali datang, dia akan try new dish.

Finally, tempat dia agak cosy la kalau nak hang out dengan family members atau pun kawan-kawan. Sambil lepak-lepak boleh selfie update insta ke fb ke hehhe! Ada wifi so apa lagi kan, amik ler peluang  :p

Kalau korang ada kat area Seremban, do drop by at this cafe. Berbaloi.






p/s : nanti nak try coffee shop kat s2 pulak. Heard they have quite interesting place too (",)


Lots of love,
FYHA





 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal