Wednesday, February 22, 2012

Dugaan pregnancy


pregnancy dan pembawakan. tak tau la sejauh mane kebenarannya. ada orang kata kalo pregnant ni, diri si ibu akan berubah physically and mentally. hormon la kot kan.

macam dulu, time mummy bawak khayra, kulit mummy takde jerawat pon tumbuh (bekas tu banyak la heheh!), kulit kat leher jek tumbuh macam ada kulit terlebih tu (sila jangan geli hahah!), kulit perut sangat gatal (stretch mark yang normal).

kali ni plak lain skit. muke jerawat tok sah cakap lah. blom campur blackhead lagi (tensi!), kaki sangat lah gatal (abes parut kene garu hukhuk), bahagian lain masih selamat lagi buat masa ni.

mungkinkah baby boy? sama-sama kite nantikan! hehehehe....


Lots of love,
FYHA

4 comments on "Dugaan pregnancy"

Miss Aja on February 23, 2012 at 11:01 AM said...

nak baby boy nak baby boy nak baby boy!

FYHA on February 27, 2012 at 2:37 PM said...

Kalo boy, juz imagine kalo adik team up dgn kakak! Waaa surrender la hehehe

erin said...

ye kak..same la kite... muka tumbuh jerawat x hengat donia... kaki gatal smpi luka2 rin garu... hahahahahaha.....

FYHA on February 29, 2012 at 7:24 PM said...

Haaa tula duli ckp qalesya garu2 kaki, skang awak pon same. Hehe! Akak letak bio oil, kurang skit gatal. Mungkin kulit kering kot.

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal