Monday, December 8, 2014

Video of her dancing

4 comments
As i promised before, here is khayra's performance during her concert. Enjoy!


http://youtu.be/yNOfcw7Igx4


So, what do you think? Macam tak caya tu khayra kan? Hehehe told ya!


Lots of love,
FYHA

Thursday, December 4, 2014

End of her first year of school

0 comments
Hujung tahun banyak benda excited. 

Antaranya, 







Khayra's first concert!!! Mummy and daddy yang teruja sangat okay! Sadly, sebab concentrate sangat concert anak sampai tak amik gambar sangat pun. But we have one video of her performance. Will upload that later.

By the way, sekolah khayra ada 2 persembahan, satu traditional dance lagi satu main percussion dari barang-barang terpakai. Guess which one khayra masuk?

Traditional dance!!

Dancing and khayra tak boleh dipisahkan hehe.

Anyway, auntie wani said, sepatutnya khayra join team percussion sebab itu mostly budak-budak 4 years old. Khayra is being khayra, she insisted to join the dancing team. Dancing team ni kebanyakan 5 dan 6 tahun sebab kene dengar arahan kan untuk menari. So the aunties bagi la chance kat khayra, since diorg tengok khayra ok, so proceed la.

Honestly, sepanjang tengok khayra performed aritu, i cried so hard inside. Bangga tau. Siapa tak bangga tengok anak sendiri kan. She was so confident on the stage, tak percaya tau. Tiap kali tengok video dia, mesti senyum sorang tengok khayra dance (",)

p/s : aritu amik report card khayra, auntie wani kata khayra ni kat kelas mulut potpetpotpet (*_*)


Lots of love,
FYHA
 
 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal