Friday, March 29, 2013

Chop chop part 2

3 comments
turn kakak pulak cut hair.

luckily, dia agreed! itu pon cakap "nak rambut dora". mommy ok kan aje as long as she behave herself during the process.

ni first time potong kat kedai. dulu tangan mommy yang 'pengka' ni yang trim kan. senget-senget rambut anak dara ni. hiuhiuhiu!

ape-ape pon, good job my darling princess!


Lots of love,
FYHA







Wednesday, March 27, 2013

Chop chop!

4 comments
his new haircut. hensem tak? hehe...

jenuh daddy pegang dia time gunting rambut. mula-mula dia ok, dah lama-lama, busan agaknye. mula la pandang kiri kanan. budak gunting rambut tu muke dah risau dah. anyway, mummy sukeeeee sangat dengan rambut baru khaleef!! comeynye hero mummy ni!

p/s : ajak kakak cut hair, she said no! hmm....


Lots of love,
FYHA

Sunday, March 24, 2013

Permulaan minggu yang best

2 comments
happy holidays uolls!

cuti skolah, ramai berjalan vacation bagai. this time kami dok umah diamdiam. haha! ala patut ikut family daddy p terengganu last friday tapi last night ada wedding kene attend so tak dapat la ikut. huhu tak de rezeki.

but the good news is, daddy kasi dok umah naani the whole week!! kisshug daddy skit meh!! hehehe...

below gambar from last night's wedding. diorg buat kat seremban internation golf club. my two cent, better buat kat umah jek huahua! tapi kene susah payah kemas pulak kan. hmm ok lah, bleh la kawen kt gilf club jugak (erkk????)

oh, baju mommy dedicated to auntie tina, birthday gift from her last year! thankie!


Lots of love,
FYHA















Wednesday, March 20, 2013

Dah besar ke?

5 comments
khaleef oh khaleef. why do you have to grow up so fast sayang? ni yang mummy nak baby lagi ni! hahaha!! kidding.

dia dah makin pandai bawak diri. main dengan kakak bawah meja makan, punggah mainan kakak, nak naik car kakak konon macam dah besar sangat *perasan much*, makan pon selera besar jugak like apa kakak makan or minum dia pon mahu. alhamdulillah, senang jaga dia. tak banyak cranky and tak cerewet. kakak pon seronok tengok adik. bile main sesama (time mood baik), mengekek adik dia gelak. everytime bangun tido, kakak carik adik or adik carik kakak, depends sapa bangun dulu. kecik-kecik dah sweet korang nih!

tak lama lagi nak masuk 8 months dah. dah bleh upgrade skit dah food dia kan. nanti nak tengok recipe apa yang easy peasy (sebab mommy superbusy tak bleh nak buat yang lecehleceh) untuk hero sorang ni so that dia bleh membesar dan besar dan besar! hehehe...


Lots of love,
FYHA











 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal