Wednesday, June 20, 2012

Not a good day


a bit stressful today. ada follow up di hospital seremban, and the result was not that 'pretty'. sepatutnya arini just nak mintak gynae check whether mummy bleh bersalin normal or czer since mummy penah kene operate and admitted icu last year. skali check bp and urine, bp tinggi plak 140/90 and urine albumin +1!!!! argghh bengang gile.. tak pasal kene amik darah and urine lagi skali hantar ke lab untuk pastikan albumin tu disebabkan buah pinggang or kencing kotor. esok dapat result, kalo tak ok kene admit! wuaargghh!!!

anyway, pasal normal or czer tu, mummy bleh bersalin normal. kalo czer tu masalah skit sebab risiko untuk luka di usus tu tinggi. usus and uterus tu dekat, since penah kene operate, doctor risau kot usus tu dah tumbuh daging skit and lekat kat uterus tu. aduhh ni yang nak naikkan darah tinggi lagi ni *sigh*

p/s : please korang, doakan kami selamat sumenye yek. tolong la bp ni jangan la naik lagi. tak mo ade complication lagi kali ni hukhuk.


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Not a good day"

Miss Aja on June 21, 2012 at 8:20 AM said...

babe, jaga diri n think happy thoughts k.. nanti turun la bp tu. selalu berzikir n senyum2 je! :)

FYHA on June 25, 2012 at 11:33 PM said...

now still kene monitor bp every 2 days. kene la ulang alik ke klinik sampai next follow up. wuuhuuu nak nanges!

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal