Monday, July 8, 2013

'Mommy, keya nak playground pleaseee'


megakidz mid valley. rating 3/5






rasenye mummy lagi prefer critterland. i mean, for khayra's age, megakidz ni kurang sesuai. meh kite cerita skit.

as usual, masuk tempat cenggini kene bawak socks sendiri (kalau beli kat diorg rm6 per pair), no outside food. kalo korang nak p shopping, bleh tinggal anak korang kat sini. someone will take care of them while you guys go do your things. ok, charge skali masuk rm39 untuk 2 years old ke atas. sampai umur brape lupe dah. kalo below than that, rm19. parents masuk free jek. yang nak diorg babysit tu harga lain, not sure how much. i am a paranoid mummy so i don't think i will leave them there with strangers. kat shopping mall ni, kalo tinggal kat umah soh babysit tu cerite lain. anyway, yeah, playgym sana tinggi la, khayra nangis skali tu masa naik sorang-sorang sebab takut. terpakse la panjat skali ngan dia. lupe nak snap picca kat area situ. last-last khatra main tempat adik dia jek kuikuikui. oh, sini ada ala-ala cinema budak-budak. dia pasang movie, diorg tengok la reramai dalam bilik tu.

so there, try la kalo korang p mid valley k. tempat dia luas so bleh la diorg berlari-lari tanpa arah kat situ haha...


Lots of love,
FYHA

4 comments on "'Mommy, keya nak playground pleaseee'"

Aiman's Mama on July 8, 2013 at 11:27 PM said...

Wahhh..abes jerebu terus mummy bwk gi megakids hehe mahal gak rm39..baik gi themepark kat times square tu..puas hati hehehe

FYHA on July 10, 2013 at 12:17 PM said...

Haku habis 50 hinggit kat situ sebab xbwk stokin. Dang!!! Xplan kan, padan muke haku!

zura yusof said...

Farah, try bwk ur kids kat ekids world kt gardens.. setting dia mmg utk smaller kids.. masuk pun around rm30 je weekdays.. haritu dh try bwk khalish dah.. tp sbb dia xde geng, dia jd takut.. last2 mak dia yg joli.. hahah..

FYHA on July 15, 2013 at 10:15 AM said...

Ooo ok, jarang masuk garden, orait nxt time bleh try. Khayra pon sama, bile xde kwn, dia tarik mommy skali panjat sume tu. Mujur ku ni kontot jek, bleh la menyelit dlm playground nk ikut montot dia tu huhu.

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal