Thursday, November 28, 2013

Brother and sister


khayra ni ada satu pe'el tau. bila dia nak barang dengan perasaan tak sabar dia tu, dia akan merengek mengamuk tau.

jadinya, daddy dia ajar la,

daddy : khayra, please ask properly. like this, 'daddy khayra nak ___ please'
khayra : daddy, khayra nak ___ pleaseeeeeee

haa siap panjang dia punye harkat tang please tu. memang banyak kali jugak ingatkan dia ni sebab asik lupa jek. so, nak dijadikan cerita, pagi tadi si khayra main belon. adiknye mesti la nak jugak. barangnya ada satu jek so haruslah jadi rebutan, btol tak. nways, unexpectedly,

khayra : khaleef, please ask properly. blablabla (bahasa german)... macam ni, 'daddy, khaleef dah belon please'
khaleef : blablablabla (bahasa german hihi)

mummy yang kat dalam bilik tinjau skit kat pintu sambil gelak-gelak. mana taknye, anak dara tu siap tiru gaya daddy jugak, cekak pinggang sebelah pastu point jari kat adik. hahaha lawak-lawak! konon nak ajar adik jugak la ni. bagus-bagus. kome blajo sesame yek. 

btw, walaupon tak paham adik cakap apa, akhirnya khayra kasi jugak belon tu without any scene menjerit terlolong menangis sakan tu. clever kakak.




Lots of love,
FYHA

1 comments on "Brother and sister"

TiNaTaKesHi TiNa on November 28, 2013 at 5:50 PM said...

Skrg kakak da nampak iras mummy jugak..mungkin kah adik akan iras daddy plak nnt?hehe

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal