Thursday, December 19, 2013

Kindy for khayra


ok, now mummy daddy khayra dah tak dalam dilema dah hehe!

last two weeks, kitorg fenin skit nak pilih kindy untuk khayra. dia yang insist nak pergi 'school', bende baik takkan kite nak kata no kan. anyway, kitorg cari area dekat-dekat dengan umah jek. so option yang ada like smart soleh, brainy bunch, qdees, little calliph, and a few tadika biasa. 

bukan senang rupenye nak pilih tadika ni. of cos kita nak the best for our children kan. survey punye survey, kitorg decided to choose:




kitorg macam berminat la dengan konsep dia. plus, ada pulak family member yang recommend kan so ok lah. lagipon ada satu ari tu dengar anak dia dok speaking ngan khayra, sedap dengar hehe. kan kak shikin kan (^.^)

aritu bila daddy transfer duit booking, tetiba mummy rase cam excited plus nervous. acaner tu? btol ke anak aku nak skolah dah ni? boleh ke dia survive aku takde kat situ? kalo ada orang buli dia ke cikgu marah tengking dia camne? kecut perut pulak rasa masa tu sebab baru rasa 'realnye' bila dah bayar booking lol

p/s : 1st jan nanti ada parents conference kat picc. kalo ada tips menarik, nanti ai share ok :)


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Kindy for khayra"

Miss Aja on December 22, 2013 at 11:27 AM said...

i used to work in brainy bunch.. dont worry the teachers are well trained. ;)

FYHA on December 26, 2013 at 2:10 PM said...

Good to hear that. Takut jugak sbb 1st time nak lepaskan khayra wuuwuu..

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal