Friday, March 21, 2014

Khayra's sports day


ce perhati muka khayra....










macam dah besar jek kan kan. 

semangat dia bangun pagi kol7am untuk sports day. mujur dekat jek kat dewan sri sarjana uniten. dengan adik skali terpakse bangun awal jugak. hehe.

actually mummy pon excited nak tengok sports day budak-budak heheh! siap ada tema ni, 'under the sea'. tengok khayra dance ramai-ramai ngan friends lagu cerite the little mermaid, i am sure she loved it. then ada persembahan from elementary brainybunch school, lagu high 5 pulak. kemain budak-budak ni (",)

khayra punye game nasib baik awal. tak la lama sangat tunggu. dia kata dia main hop hop. diorg ni takde menang kalah. ustazah isfadiah kata acara ni nak bagi confident kat anak-anak, team work, have fun. so sumenye pemenang, tak de pengalah kat sini huhu..

around 12pm settle suma. adik pon dah tido bangun balik dah. balik jek umah suma pengsan termasuk mummy daddy skali. macam la kitorg yang bersport hehehe....


Lots of love,
FYHA

1 comments on "Khayra's sports day"

Rose Azadir on April 17, 2014 at 11:24 AM said...

comelnyer. happy bday!!! ... anyway Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la sy balik yer...

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal