Friday, September 19, 2014

Khayra's school trip


since ni first time khayra punye trip dengan school dia, i decided to join them.

as usual, my overly protective self still tak boleh nak lepaskan khayra sendiri lagi. plus, i wanted to share the excitement with my girl. tengok dia happy, kita pon extra happy for her :)

lokasi di kl science centre. yang paling happy tu khayra naik bus la. first time tu! kalo adik tau ni mesti dia jealous! hehehe... dalam bas khayra duduk dengan kawan dia, hawa. tak kisah pon mommy dia dok mana, ceh! jalan pon dengan kawan-kawan dia. mommy follow belakang jek la kot termiss dari group ke kan sebab ramai gila rupanye! from brainy bunch jek ada nak 4-5 buses. sekolah lain lagi, memang kene monitor budak-budak ni betul-betul. 

bila ikut trip diorg ni, baru tengok aunties aka teachers brainy ni quite sistematic and punctual. kira macam semua teratur, takde kelam kabut or what so ever. students dia dah bahagi awal-awal, sorang auntie jaga max. 10 orang.  sticker nama, nama auntie and no fon auntie di tampal kat baju budak-budak for safety issue. overall puas hati, dan budak-budak happy.







nampak tak dia tak heran mommy dia langsung. grrrrr..


Lots of love,
FYHA

3 comments on "Khayra's school trip"

Puan Jiha on September 23, 2014 at 10:41 PM said...

kat brainy bunch ni mmg dierang panggil aunty ye...tadi pergi juga nak enroll Aqeef for next year,,,,, and bahasakan as aunty

FYHA on September 25, 2014 at 2:12 PM said...

Waaa mesti aqeef suka sekolah dia next year! Aritu saje tanye khayra nak school lain x next year, dia kata no hehe!

Yup diorg panggil aunties n uncles. Mayb rasa lg rapat n selesa kot. Kite yg parents pon panggil sama gak ☺️

❤雨❤ on October 29, 2014 at 6:05 PM said...

Hi dear,
may i have you email address?
I would like to invite you to our event,
but i do not have your contact.
Thanks.

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal