Sunday, July 11, 2010

Geng bas sekolah


sayang khayra ingat yek, 10 july ni birth date best friend mummy, auntie farah d, "HAPPY BDAY AUNTIE!!" kitorg kawan since 1997 lagi, secondary school. crite yang agak menarik jugak masa awal-awal perkenalan. tapi takleh story kat sini. top secret! auntie farah d siap kene tarik mummy ke toilet dulu. hahaha!! rindu kamu...
patutnya arini mummy kluar dating dengan mama chantek aka auntie huda, tapi mama chantek ada hal la.. so mummy, daddy, sayang and tok nanni pun pegi visit best friend mummy lagi sorang, auntie tina. dia pun ada visit sayang masa sayang lahir aritu. kali ni dia plak yang lahirkan baby boy! kitorg dulu siap promise nak pregnant sama-sama. tup tup, betul sama, walaupun beza 3 bulan tapi orite la kan, still lahir dalam tahun yang sama, tahun tiger! (chinese calender). happy tengok kawan-kawan settle down dengan family masing-masing. who's next? (^.^)

welcome mohd. aiman fahim, b/o auntie tina

p/s : hope aiman likes khayra's gift :)


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Geng bas sekolah"

HooDa on July 18, 2010 at 10:25 AM said...

cuteeeeee aiman.. khayra ade geng laaa

FYHA on July 18, 2010 at 7:35 PM said...

nnti tunggu anak aku lagi satu lah geng ko. kite promise peknen same2 nak? hehe!

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal