Tuesday, June 29, 2010

KAMI


solemnization

bulan june... hmm tetibe mummy teringat kisah nostalgia :) mummy tak penah story kan pasal mummy and daddy? begini ceritenye.......
1997, tahun mummy kenal daddy. kitorg sekelas. yang paling mummy ingat, daddy librarian, mummy slalu pegi library sebab nak tengok dia. hikhik!!! *gatal mode* anyway, kitorg pun declare as a couple. yang terharu skali, daddy buatkan bracelet ada tulis FYHA (Farah Yasmin Hazazi Ariffin). ok since then, kitorang on and off beberapa kali. time year 2000 la off yang paling lama skali.
then, akhir june 2001, mummy nak kene pegi kuantan untuk further study, time tu la kitorang baik semula. start dari situ takde off off dah. hehehe! serious dah laa..
2006, kami engaged, end of 2007, got married. 2010 dapat khayra.. lambat eh khayra kluar? ala, nama pun rezeki, btul tak? apa-apa pun, that was a hell of a journey untuk kami berdua. the end.

p/s : khayra kat skool jangan nak berchenta macam mummy and daddy eh.. hikhik!!!


Lots of love,
FYHA

2 comments on "KAMI"

BB on July 6, 2010 at 4:02 PM said...

Mannnnnnn! i always love this shot... gorgeous! gorgeous! gorgeous! u're gorgeous mummy!!

FYHA on July 11, 2010 at 7:36 PM said...

hehehehe tq *blush*

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal