Monday, April 25, 2011

My baby is now a toddler


untung khayra dapat kek 3 biji taun ni. mummy dulu ntah ade kek ntah tidak. jeles dengan anak sendiri boleh? hehehe! anyway, mase celebrate kat umah tok ma and tok naani, mummy tak de gambar la nk tunjuk. mase tu sibuk and tak sempat nak snap. tapi story dia gini:

umah tok ma- decide nak buat kenduri doa selamat untuk khayra, skali dengan tok ma and tok pa sebab diorg nak g umah. time majority family yang datang la. kawan-kawan ade jugak tapi yang rapat jek. first time potong kek, tak de perasaan sebab dia tak paham ape.

umah tok naani: kali ni teringin nak main bakar-bakar ayam. hehehe saje jek nk berbbq. macam lame jek tak buat. ini pun family jek. second time potong kek so agak excited.

umah auntie kinot: plan memang lama dah. alang-alang ade 3 orang budak kecik punye birthday so kite buat april babies birthday bash! anak yan (danish 2 yrs old), anak beep (sara 2 yrs old) and my khayra 1 yr old. theme kali ni sume orang kene pakai kaler terang. third time khayra potong kek, blur jugak pesal ramai sangat potong kek same-same. hahaha! anyway below piccas yang sempat di snap oleh hubby beep. luckily dia ade, kalo tak event ni pun tak de gambar la gamaknye.


my angel

sara (left) and her big sis, sofea

food

birthday boy demam!

we love gossips!

preparing the cake

mommies yang over! hahaha.

khayra potong kek

comot

dia memang suke tarik telinga so beware :p

birthday girl, oppss mommy, pun kene buli macam kat asrama dulu

danish : mommy kene bedak
ayah : tu bukan bedak, tu tepung.

daddy's lil girl

give present to sara and danish

friends till the end

we love us


p/s : thank you for those yang gave presents and all wishes. may Allah bless us all.


Lots of love,
FYHA

2 comments on "My baby is now a toddler"

Miss Aja on April 26, 2011 at 1:05 PM said...

what a colorful view!!!! i like.

FYHA on April 26, 2011 at 1:16 PM said...

hehehe kan! saje wat theme kaler yg terang so kiddos ni suke la tgk colour yg cheerful :)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal