Monday, October 3, 2011

Great news to start october, yiiihhhaaaa!!!!


ade kesayangans tengah conceive. ada jugak yang nak kawen dah. dapat kerja baru, naik pangkat.

better future lah kire kan (",)

untuk mummy, fibroid thingy is not a burden anymore. alhamdulillah. last friday, masa pegi check up dengan gynae, after scanned and soal-siasat (heheh!), dia kata it is not a fibroid. it could be but she did not think so. a bit worried back then, so i asked if it's not a fibroid, then what is it. dia kata it is a texture of my uterus. penah kene infection kan so it is not as 'pretty' as before. plus, i have no problem with my period or urination. pakar pun kata bukan fibroid.

but,

next year, when i want to start to conceive again (gynae kata after march dah bleh dah, lalala), within 1 year kalo tak lekat jugak, kene refer balik ke pakar semula. diorang akan check if infection tu ada affect tiub, telur or saluran mane-mane. last time they checked, memang takde yang tersumbat. so, insha Allah, bleh la preggy balik. tapi kite mampu merancang aje, Dia yang tentukan yang terbaik. see la what happen nanti.

p/s : sentiasa doakan yang terbaik untuk semua


Lots of love,
FYHA

5 comments on "Great news to start october, yiiihhhaaaa!!!!"

Miss Aja on October 3, 2011 at 10:49 PM said...

instead of 'tragedi oktober'...we all are having 'sweet october'!

FYHA on October 4, 2011 at 11:07 AM said...

So true! Yeay to both of us <3

erin said...

hehehe....syok syok syok!!! =)

FYHA on October 5, 2011 at 12:06 PM said...

nnt kite tgk bulan depan eh syok ke takut
hahahah!

erin said...

bulan dpn?? nape??? (cube buat2 x phm)... hahahaha

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal