Friday, April 13, 2012

Dua




happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday to khayra,
happy birthday to you.


sayang mummy dah 2 years old dah arini. alhamdulillah. mummy doakan yang terbaik buat anak mummy ni.

selama 2 tahun ni jugak la macam-macam khayra ajar mummy. to be independent, bersabar, responsible, lebih teratur and appreciate every little things. yes, gadis sekecik tu mampu mengajar saya sume ni. untung kan? hehehe... tunggu si kecik dalam perut ni nak ajar apa plak. heheh! (^.^)

anyway, present khayra kene tangguh till next month yek sayang. now, tengah sibuk untuk prepare wedding mak ngah. bile dah settle sume baru senang hati nak celebrate kan? insha Allah.


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Dua"

Miss Aja on April 13, 2012 at 11:01 AM said...

mana gambar bday gurl...:'( nanti aunty buy sumthing for khayra, tapi syaratnya mummy kena lah letak gbr khayra dulu!

FYHA on April 13, 2012 at 4:57 PM said...

hehehe esok la mommy snap gambar 2 yrs old khayra kacau dodol k. arini khayra agak comot skit. huahua!

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal