Wednesday, April 4, 2012

A must have



sangat la rekemen balm ni untuk anak korang especially yang batuk and selsema. bau dia pon sedap, bau blueberry, and dia tak berangin sangat la macam dewasa punye vicks tu kan.

dulu, sebelum mummy start pakai balm ni, khayra akan selsema (khayra sangat jarang batuk) lama jugak. kekadang ada nak seminggu. masa tu mummy bergantung pada ubat doctor and vitamin. memang kesian sangat sebab yela, dengan running nose nye, pastu malam nak tido, hidung tersumbat plak. adoyai.

then, jumpe la magic balm ni. hasilnye menakjubkan! hahaha statement tak bleh blah. tapi btol, since ada balm ni, khayra tak macam dulu la kalo selsema. contoh baru-baru ni, ari ahad malam dah start running nose, pastu mummy kasi ubat doctor and sapu balm ni kat dada and belakang. esok tu sama jugak la cuma mummy add vitamin c. ubat still 12 hours skali and balm apply after bath and before tido. and voila! ari selasa khayra dah sihat dah! no more selsema. suke suke. before ni pon sama jugak, cepat recover cuma tak ingat bile kejadian tu. so mummy story yang latest aje lah eh. heheh!

so mothers out there. maybe bleh try kalo next time anak korang tak sihat kan. pastu korang cube perhatikan, bile malam, anak akan tido nyenyak jek after apply balm ni kat dada dia. mesti korang pon senang hati nak tido kan! hehehe.. saje jek share info yang best ni (",)


Lots of love,
FYHA

2 comments on "A must have"

mama chantek said...

saya pun ada ubat magic ini.. 1 hari jek insyirah selsema

FYHA on April 12, 2012 at 5:05 PM said...

yezza huda! balm ni sangat best. make sure bwk ke mana2 especially blk pahang nnt.

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal