Friday, May 18, 2012

Priceless face


video


last weekend baru la berkesempatan khayra nak bertiup lilin and potong kek. huhu sebulan dah kot! ala, baru ada weekend yang sume family members free (except uncle kalid and auntie erin). ni pun buat kat umah tok naani, saje jek, tak plan pun. tengok khayra sikit la punye happy dapat birthday cake, nyanyi ramai-ramai untuk dia. kali ni dia lagi faham kot, macam last year dia dok blur jek apa bende yang jadi. padahal taun lepas siap ada 3 kek. hehe. anyway, sampai skrang dia dok nyanyi lagu birthday untuk dia tau. dia tau lepas nyanyi, clap, then tiup lilin then potong kek then clap lagi. comel kan! siap buat lakonan semula everytime. hehe.....

p/s : tunggu next year yek khayra untuk potong kek lagi


Lots of love,
FYHA

0 comments on "Priceless face"

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal