Wednesday, March 20, 2013

Dah besar ke?


khaleef oh khaleef. why do you have to grow up so fast sayang? ni yang mummy nak baby lagi ni! hahaha!! kidding.

dia dah makin pandai bawak diri. main dengan kakak bawah meja makan, punggah mainan kakak, nak naik car kakak konon macam dah besar sangat *perasan much*, makan pon selera besar jugak like apa kakak makan or minum dia pon mahu. alhamdulillah, senang jaga dia. tak banyak cranky and tak cerewet. kakak pon seronok tengok adik. bile main sesama (time mood baik), mengekek adik dia gelak. everytime bangun tido, kakak carik adik or adik carik kakak, depends sapa bangun dulu. kecik-kecik dah sweet korang nih!

tak lama lagi nak masuk 8 months dah. dah bleh upgrade skit dah food dia kan. nanti nak tengok recipe apa yang easy peasy (sebab mommy superbusy tak bleh nak buat yang lecehleceh) untuk hero sorang ni so that dia bleh membesar dan besar dan besar! hehehe...


Lots of love,
FYHA











5 comments on "Dah besar ke?"

~daRLee ZuRiS~ on March 21, 2013 at 12:37 PM said...

Tak sabar nak tunggu muqri besar, gado ngan kysha.heheee
Tp kite xmo baby dah ;p

Puan Jiha on March 22, 2013 at 6:16 AM said...

muka kakak abes la khaleef ni

tenku butang on March 24, 2013 at 10:31 PM said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

FYHA on April 2, 2013 at 2:35 PM said...

Zuris, hehe mula2 gaduh kite biar tgk. Dh lama-lama sorang jerit sorang nanges baru la kite dtg rescue. Hehe!

Jiha, adik putih skit dr kakak hehe

Tenku butang, tq :)

mama chantek said...

anak kauuu.. bole masuk iklann.. kecomelan melampauuu.. ni mesti terkenan aku ni hahahahhaa

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal