Sunday, March 24, 2013

Permulaan minggu yang best


happy holidays uolls!

cuti skolah, ramai berjalan vacation bagai. this time kami dok umah diamdiam. haha! ala patut ikut family daddy p terengganu last friday tapi last night ada wedding kene attend so tak dapat la ikut. huhu tak de rezeki.

but the good news is, daddy kasi dok umah naani the whole week!! kisshug daddy skit meh!! hehehe...

below gambar from last night's wedding. diorg buat kat seremban internation golf club. my two cent, better buat kat umah jek huahua! tapi kene susah payah kemas pulak kan. hmm ok lah, bleh la kawen kt gilf club jugak (erkk????)

oh, baju mommy dedicated to auntie tina, birthday gift from her last year! thankie!


Lots of love,
FYHA















2 comments on "Permulaan minggu yang best"

TiNaTaKesHi TiNa on March 26, 2013 at 2:41 PM said...

uuuu...cantek2..tapi gambar kecik sgt la..xnampak sgt ko pakai dress tu..sile upload pic besaq sket na..hehe

eemm..tahun ni aku nk ape eh..

hahaha

FYHA on April 2, 2013 at 2:32 PM said...

Xde la gambar yg clear n besar. Aku sibuk nk makan jek time ni haha!!

Taun ni ko nk beranak dh, so aku kasi hadiah utk baby aje ok hehe

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal