Tuesday, May 7, 2013

Ok, stress no more


yeay!! bulan merah dah menjelma! bahahahaha...

suspen oii! penat ku tunggu sampai stress. memang sah ovari aku pon tekanan nak tunggu pilihanraya. tup tup semalam pagi tros muncul pas tau sapa menang (malas nak tunggu depa announce malam ahad, tido lagi best). nasib baik 5 taun skali huahua...

sume dah abis demam pilihanraya kan? mana yang menang tu, harap dapat menjalankan tugas dan amanah dengan baik dan ikhlas. sat ni 5 taun lagi tak yah la nak ungkit sebab tu memang tanggungjawab ko untuk serve rakyat. tv3 tu pon sudah-sudah la mengkondem pr. bn dah menang kan, so kasi berita yang lagi penting dan berhemah skit.

since dah may ni, banyak wedding invitation. every weekends penuh schedule! insha Allah harap dapat p sume. missed yang 5th may jek sebab daddy kene keje. sori fitri and wifey.

p/s : gambar takde kene mengena dengan cerita huhu


Lots of love,
FYHA





2 comments on "Ok, stress no more"

Puan Jiha on May 7, 2013 at 8:53 PM said...

hehee suspen...

alolo comelnye makan aiskrim comot gitu

FYHA on May 9, 2013 at 2:11 PM said...

Suke sgt icecream since dlm perut lg hehe

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal