Friday, January 10, 2014

New resolution?


3rd day of school, alhamdulillah, khayra is still looking forward to go to school. 

me?

still meng-adjust timetable baru wuuwuu..

dulu masa khayra tak skolah lagi, jadual mummy start kol830, lepas subuh slalunya tido balik (qada' tido yg tak cukup sebab khaleef) and daddy plak buat breakfast sendiri (hikhik).

la ni kene bangun terus pas subuh, buat breakfast untuk khayra and daddy, siapkan khayra, cium peluk khayra before p school (daddy hantar), basuh kain sidai kain, masak lunch, fetch khayra from school, suap makan, main kejap dengan diorg before nap time, lipat kain, sedia minum petang budak-budak, mandikan, sediakan dinner plak, main dengan diorg lagi, suap makan, main lagi then tido. waaaa!!!! very the mak-mak sangat.

semoga bertahan mummy! tak pe nanti diorg dah besar, dah bleh rehat sukati banyak mana ok. aja aja fighting!

p/s : azam taun baru la ni nampaknya

Lots of love,
FYHA

3 comments on "New resolution?"

TiNaTaKesHi TiNa on January 11, 2014 at 11:34 AM said...

Very the motherly... :)

Miss Aja on January 12, 2014 at 11:48 AM said...

mak mak sangat! since when wey! hehehe u used to just go to class lepas tu lepak kat cafe utk lunch pastu tido..me too time diploma..gile lah byk free time. hahaha!

FYHA on January 15, 2014 at 8:26 AM said...

Tina : hehehe

Aja : yup missed the old days. Asal ada gap class jek mesti tdo! Hehehe!!

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal