Tuesday, July 1, 2014

Lagi kisah terawih


kami still survive waktu terawih! hahahahadoiii....

malam yang second puasa, mummy passed adik kat daddy so mummy jaga khayra jek. haha pening daddy tengok hahaha! kakak plak awal-awal dia follow la solat skali, lama-lama dia main helicopter plak ngan telekung dia, dok pusing-pusing. dah nak akhir-akhir tu ajak mummy 'jom la balik' hehe...

last night plak *lap peluh jap*, supposed adik dengan daddy la kan, dia bleh dengar plak suara kakak dia kat area perempuan ni (divider guna tirai jek), dia datang plak team up ngan kakak dia kat blakang ni haa... ok la the whole time main sendiri ngan kawan-kawan lain. time nak mula witir, khayra nak sheeshee. dia pandai dah p toilet sendiri. adiknye mencari kakak plak. yang mummy dengar la kan,

kakak: adik, no!! basah seluar khayra. adik no! stop it!!! 
adik: hahahahahahaha

abis solat tengok dua-dua abis basah lenjun seluar and baju. bertuah sangat kan anak-anak syurga mummy daddy ni. khaleef yang bijak ni, mulut dia memang senyap jek tapi tangan kaki mata dia suma dok explore abih. 




p/s: malam ni nak kene bawak baju spare ke acaner ni? *garu kepala skit*


Lots of love, 
FYHA

2 comments on "Lagi kisah terawih"

TiNaTaKesHi TiNa on July 1, 2014 at 11:21 AM said...

haha bertuah betul budak2 ni..xkhusyuk la mummy korg nak terawikh hihihi xpe,dah seminggu sok okey kot..adik tu kecik lagi,xpaham..hehe

FYHA on July 1, 2014 at 4:43 PM said...

Nasib baik dh ujung2 solat ko tau. Kalo dr awal terawih buat scene gitu, aku jln kaki blk la haha. Tk la drama apa plak mlm ni pon dh brapa kali tanye , 'nak olat tak?'
Khaleef khaleef... :)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal