Wednesday, May 12, 2010

Saya dah besar!


kenyit mata sebelah bleh?

tomorrow my khayra will be 1 month old! hahaha... mummy excited terlebeh.. ni blum nak celebrate 1 year old lg, camane la agaknye nanti kan!
so, esok mummy kene bawak khayra ke KK Senawang first thing in the morning untuk check up. hope khayra jangan nanges lama sangat time kene injection nanti tau! jenuh mummy nak pujuk nanti. huhu! insya Allah tok ma pun ada. sure dia tak sabar nak jumpe cucu dia ni.
malam esok mummy update lagi k pasal check up tu. till then... daa~


Lots of love,
FYHA

7 comments on "Saya dah besar!"

ZaHiDaH on May 14, 2010 at 3:38 PM said...

bestkan jadi mummy...:-)
congratulation...

~ miEzy miEn ~ on May 14, 2010 at 9:17 PM said...

tq! best sangat ida! rase kalo xwat pape, tgk muke dia jek pun sanggup kot. hehe!

tinatakeshi on May 15, 2010 at 11:21 AM said...

bijaknye khayra..da pandai tenyum da...=)

aku scan 3D smlm..idung anak aku bolat..mcm aku agaknye...ahaks!

~ miEzy miEn ~ on May 15, 2010 at 3:32 PM said...

hehe.. time awal2 peknen ko xsuke idung ko kan. haa kan dah. tapi xpe, baby kite tetap comel! kan kan! xsabar nak visit korang kt spital plak :)

BB on May 15, 2010 at 4:53 PM said...

Comels gila okay!

~ miEzy miEn ~ on May 17, 2010 at 1:13 AM said...

hehe.. i slalu cubit pp dia sampai dia nanges. hahaha!!! teruk!

BB on May 21, 2010 at 8:25 PM said...

hehehe.. khayra ada meragam lagi tak macam selalu?

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal