Tuesday, May 11, 2010

This hour


first of all, happy mother's day to me :) still dalam pantang so takde mood nak celebrate, huhu!

it's now 2.04 am and i could not sleep. taking care of khayra in the middle of the night dah menjadi kebiasaan sampai cycle time tido mummy pun dah lari. lagipun tido siang lama sangat pun iye jugak *wink*

wanna know something funny? before this, khayra selalu meragam malam-malam. slalu tok nanni dia or tok wan dia turun soothe khayra. mummy and daddy dah tak larat dah. mungkin baru lagi, tak biasa, sampai tok nanni bawak khayra tido ngan dia :) tapi skrang, alhamdulillah, kami dah semakin cekap! huahua... *angkat bakul sendiri*

apa-apa pun, new born baby, sangat mencabar, especially new parents macam kitorg. require a lot of patience! seriously! and yes, say goodbye to your so-called beauty sleep (",) maybe it is easier for some families but for us, it is a challenging journey and yet, we enjoy every part of it.

P/s : mata khayra sedang membulat walaupun waktu menunjukkan pukul 3.05am!


Lots of love,
FYHA

2 comments on "This hour"

daisyzuha on May 11, 2010 at 10:01 AM said...

farah, cute nye khayra!! bleh buat menantu nih.. hehee. anyway, congratulations, selamat berpantang and selamat bersengkang mata :p.. akak dah 2 tahun tak tido sedap2..waaaa!

~ miEzy miEn ~ on May 11, 2010 at 2:33 PM said...

2 tahun kak?!! kene la sedia mental nmpknye! huhu... nway tq :)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal