Monday, June 21, 2010

First majlis for our Khayra


creadit to iwan *suke*

our little princess

auntie nadia and khayra

perfect picture

saturday lepas kenduri akikah, cukur jambul and doa selamat untuk khayra. ingat macam tak ramai datang tapi wow, boleh tahan! nasib baek cukup sekor kambing itew! huhu... so anak mummy dah ada kenderaan time kat akhirat nanti yek, insya Allah :)
pagi-pagi khayra dah bangun. macam tau-tau jek ada majlis untuk dia. hehe! so pas mandi, mummy pakaikan khayra dress putih (present from auntie maryam!). 1st time nak pakai dress ni tau. nampak tembun anak mummy! hehehe! takpe, comel!
guess what, on that day itself, cousin mummy, auntie ema, gave birth to a beautiful baby girl. dia pun induced macam mummy sebab lambat dari due date dah. baby dia dah seronok sangat duduk dalam pewut mama dia. huhu! auntie ema dah admitted hari jumaat lagi kat pusrawi. sian dia sakit nak dekat 24 hours. nanti kalau ada pics baby dia, mummy akan upload kemudian k. so, khayra ada geng la nanti kan! hopefully to visit them soon :)

p/s : happy father's day to khayra's daddy. thank you for being such a loving dad. we love u, always!


Lots of love,
FYHA

4 comments on "First majlis for our Khayra"

Puan Jiha on June 22, 2010 at 10:11 AM said...

happy aqiqah day baby khayra =)

~dARlee zURiS~ on June 22, 2010 at 11:53 AM said...

geramnye tengok baby2 pakai dress nie.comey!
teringin nak kasi kysha pakai dress tp si kecil tu baju new born pun still banyak yg tak muat nak pakai lagi.

FYHA on June 22, 2010 at 1:41 PM said...

puan jiha : tq auntie jiha!

darlee zuris : kysha dah brape kg? khayra dah 2 bulan dah muat dress, kysha pun mesti muat punye :)

Mummy Adeef/Emir on June 23, 2010 at 5:20 PM said...

nak geget budak takde leher ni..nyumm..nyumm..

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal