Tuesday, August 10, 2010

Salam ramadhan


esok first ramadhan, alhamdulillah tahun ni sempat lagi untuk merasai nikmatnya.
story pasal bulan puasa ni, tahun lepas, mase bulan ramadhan la mummy dapat tahu mummy mengandungkan khayra. rezeki kan? hehehe... syukur... tahun ni dapat la mummy berpuasa bersama ngan daddy + khayra! *suke*
tahun lepas, oleh sebab mabuk yang tak tertahan-tahan, mummy cuti 8 hari. nasib tak banyak, kalau tak jenuh nak mengganti tahun ni. dah la bf khayra, mummy plak yang asek haus ngan lapar jek. huhu!! tapi masa mummy ganti puasa hari-hari yang lepas, mummy boleh tahan walaupun bf. kene minum air and susu banyak-banyak la time sahur and buka. so, takde maknenye kalo bf tak leh puasa. tu sume mainan akal, chewah! hehe.. tak tau la plak kalau ada orang betul-betul tak leh puasa sebabkan bf *ade ke?* apa-apa pun nawaitu tu yang penting. tapi mummy tak leh nak join terawih,takde orang nak tengokkan khayra. ruginye!!!!!
anyway, sempena ramadhan ni, mummy nak wish, selamat berpuasa semua, ampun maaf segala salah dan silap yek. semoga kite same-same mendapat keberkatan di bulan yang mulia ini, amin.

p/s : nak pegi bazaar dengan khayra esok *much love*


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Salam ramadhan"

tinatakeshi on August 16, 2010 at 11:37 PM said...

oit makcik farah..
waa..tahniah,masih boleh berpuasa n bf!
eniwei,de kwn2 aku yg xle pose sbb susu kering..dorg susu mmg xbyk..bile pose,susu jd kering..wpon kite kene set mental,i think we still need to face the facts kan..so,dorg tpakse la xbpose..not everyone is as lucky as u...untung la khayra..;)

FYHA on August 17, 2010 at 9:08 PM said...

ade try milk booster or supplement? mungkin badan dorg seswai n berkesan. khayra baby girl kot tu sebab susu aku cukup. girl tak minum banyak macam boy kan? hmm xtau la..

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal