Tuesday, August 28, 2012

Khaleef's first check up


nanti kite story pasal raya ok, tapi skrang kite cerita pasal check up khaleef.

yes, dia dah sebulan. and mummy tinggal beberapa hari jek nak abis pantang! weehuuuu... sangat dugaan pantang time puasa and raya tau. next time kene bajet timing hehe!

anyway, bulan ni check up kat kk ampangan, next month baru sambung di kk seri putra. bahagian mummy, sume result ok, bp pun stable. mummy pon dah start amik pil noriday. harap disiplin lah! huhu. khaleef pulak, result sume pon cantek. errkk dia dah 4.4kg! membesar bagai juara hero mummy ni! gud gud. kene jab, nanges kejap pasti merajuk skit then ok dah.

arini kakak khayra tak sihat lah, running nose. sian dia tak selesa. berjangkit dengan cousin dia masa jalan beraya aritu (yes, mummy tak sedar diri pantang pon berjalan jugak). cepat sihat kakak yek, seksa mummy tengok kamu macam ni.


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Khaleef's first check up"

BB on September 5, 2012 at 4:24 PM said...

how are u doing on? tak sempat nak visit khaleef lagi. sobs. makin besar makin handsome menantu ai ni... hikhikhik..

Julie M Gumpil on September 7, 2012 at 6:23 AM said...

Congrates ya... saya blogwalking sebenarnya. jemput visit my blog ya.. kalau sudi follow sekali.. tq n see u...

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal