Friday, August 3, 2012

Little prince


khaleef aidan.

jenuh pujuk daddy tau nak nama tu. khaleef tu dah setuju dah, tang aidan tu sebab daddy nak 'n' jugak macam nama kakak, khayra nisrin. ala daddy, dapat 'k' pon tak pe kan (",)

alhamdulillah, skrang putera kami dah 12 hari dah umurnya. jaundis kali ni tak teruk sangat so tak de sampai kene admit hospital. just ulang alik for 2 days untuk check darah. since reading tsb menurun, so tak la check darah lagi. cume doctor soh datang next week untuk tengok macam mana. demi khaleef, mummy sanggup minum susu kambing fresh tu. rase dia ok la, tak la hamis sangat.

breastfeed? at first, khaleef ada problem skit nak latching. sampai luka la. then, after a few days, dia dah pandai dah. mummy plak alhamdulillah tak de masalah susu tak kluar ke apa. sejak minum susu kambing ni plak, makin banyak rasenye production susu ni. dah la baru pas urut, memang kelancaran susu tu tak de masalah la. harap kali ni bleh la sampai 2 taun. amin.

p/s : dah dapat sepasang. bleh rest lama skit pasni. syukur.


Lots of love,
FYHA

3 comments on "Little prince"

ZaHiDaH on August 5, 2012 at 9:13 AM said...

ala tiutnye....tgk baby u,rase x sabar plak nk ade baby kecik lagi nih....hihihi...selamat berpantang ye!!

pencinta si bulan on August 6, 2012 at 12:38 PM said...

Congrats madusss....wah dah ada sepasang....best best...

Selamat berpantang dan baby membesar dengan sehat dan pintar ^^

FYHA on August 13, 2012 at 6:17 PM said...

Tq girls. Memang mencabar la pantang time puasa ni. Mkn sedap2 time berbuka... Haihh dugaan.

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal