Tuesday, April 16, 2013

Khayra is three!!


alhamdulillah, the party went well.

it was a small one. invite immediate family and close friends jek. nothing fancy pon. deco auntie nadia yang beria nak buat sampai tak tido malam tu. sumpah tak tipu! nasib baik comey outcome dia hehe!

khayra was the happiest person on that day!! bangun pagi, carik mummy and cakap, "nak bday cake"! she remembered i promise her a cake on her birthday. hambik ko! tak bleh tipu anak lepas ni, nanti dia tuntut! (erkk tipu tu dosa anyway). pagi-pagi dah start busy macam nak buat kenduri jek gayanya hehe. cuaca syukur sangat tak panas terik or hujan. just nice!

around 3.15pm dah start guest datang. menu simple jek, mihun and kuew tiow goreng, ayam and hotdog bbq, roti jala, karipap, cucur, sweets chocs jelly dan sewaktu dengannya, red velvet cake and choc cake (princess cake!) oh, and ice cream! lupe plak. budak-budak berlari ke sana ke mari, mak-mak bergosip, bapak-bapak berpolitik so i guess everybody had a good time lah kan hehe!

overall, we had fun. exhausted, but fun (^.^)

thanks for coming. you know who you are. yang tak dapat datang tu, kite jumpe next time ok.


Lots of love,
FYHA











4 comments on "Khayra is three!!"

zura yusof said...

Sorry farah, aku ckp x dpt dtg the other day sbb x balik somban, end up terpaksa balik coz kl xda air... Nak bgtau ko last minute mcm x semenggah plak.. glad everything went well.. happy birthday khayra!

FYHA on April 16, 2013 at 8:32 PM said...

Its ok zura. Len kali redah aje. Kalo dtg aritu bleh main tepuk2 perut tina kihkihkih!

Bb on April 30, 2013 at 10:01 AM said...

I missed!! :( bestnyee kek khyraa...

FYHA on April 30, 2013 at 1:02 PM said...

Hehe tunggu next time la. Trisha dh besar, lg syok skit hehe

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal