Wednesday, June 5, 2013

Journey to the south part 3


ahad. yang lain sume nak p legoland. since khayra and khaleef tak de rides yang bleh naik sangat, kitorg decided to go somewhere else yang sesuai untuk diorg. so, another khayra's dream came true, kite p watch animals! 

lokasi terpilih, zoo melaka. nak cari parking mak oii, jenuh. ramai btol umat manusia. nak beli tiket pon beratur panjang. mujur zoo besar, tak la crowded kat dalam. 

as usual, khayra happy and excited especially bile nampak animals yang dia kenal. adik pon sronok jugak bile animals tu gerak-gerak and buat bunyi. berbaloi la datang walaupon kene bersesak untuk parking and beli tiket. 









dah abis round zoo, kitorg pon tros head home. well, naani's home. the best part was, on monday mommy kene food poisoning, daddy plak demam. time to hibernate sampai sihat wuuwuu...


Lots of love,
FYHA

1 comments on "Journey to the south part 3"

Bb on June 15, 2013 at 5:15 PM said...

kotaaammmm sedap gilossss!

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal