Tuesday, June 4, 2013

Journey to the south part 1


kalo holiday jek agak-agak sape yang paling happy? yes, budak-budak hehe

actually, kitorg plan untuk duduk umah jek last weekend since budak-budak still tak recover lagi from selsema. tibe-tibe jumaat petang around 530pm tok ma call insist kitorg ikut p jb umah mak ngah. gerak dalam kol9 after dinner, jalan kete banyak jugak. cuti sekolah kan, sume pon nak holiday jugak. 

sabtu pagi, tok pa awal-awal lagi dah plan nak p hello kitty world. tu yang beriye ajak sebab nak khayra ada. khayra apa lagi, the happiest person in the world! tiket masuk rm55, from10am- 6/7pm lupe dah. menarik la tempat dia. kite dulu takde pon mende cenggini huhu. kat sini ada a few aktiviti macam buat cookies, nail salon, jewellery shop, wear costume. pastu ada masa-masa tertentu bleh bergambar dengan hello kitty characters, shows. memang seronok tengok anak-anak excited tapi tak seronok kene beratur panjang hiuhiu! 


















comel kan? banyak lagi spots yang bleh amik gambar tapi cam takde masa sebab kene ikut montot dak khayra, jap ke sini jap ke sana. janji kamu bahagia yek anak (^.^)

next time bleh p second floor pulak, ada barney, thomas train, angelina ballerina and satu lagi cartoon lupe dah. diorg asingkan dengan hello kitty ni. so, tiket masuk untuk the other one pon sama rm55. tapi kalo nak masuk dua-dua tempat, rm85 tak silap. kitorg kat hello kitty jek dah sampai ke petang dah. so, kalo nak masuk both entrances better p weekdays yang bukan cuti skolah sebab tak ramai orang. jadi masa lagi jimat sebab tak yah beratur, bleh spend masa untuk main, tak yah nak rushing kan. 

sila lah datang sini especially yang ada anak 2-6 years old memang sesuai ke sini. dengan kite skali join jadi budak-budak. syok wooo heheh!


Lots of love,
FYHA

3 comments on "Journey to the south part 1"

Miss Aja on June 5, 2013 at 9:59 AM said...

wah khayra! meriah! ingat ke hello kitty ni kat ada kat korea, rupanya ada kat malaysia. kat area mana kat jb ni min?

FYHA on June 5, 2013 at 10:51 AM said...

Dkt ngn legoland tp dia dpn skit lg. Ajak bwk anak buah skali. Bleh tompang sekaki hehe

Bb on June 15, 2013 at 5:17 PM said...

mak suke hello kitty ok! my feveret.

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal