Monday, June 2, 2014

Farm in the city


di suatu petang yang bosan.....





















kitorg decide untuk datang sini. location senang jek, jumpa giant equine, jumpe la farm ni. carik jek kat waze, confirm ada. 

budak-budak ni kemain happy sangat tengok animals kat sini. dah la diorg bagi belai, usik binatang, bagi makan kat sini. lagi la syok. khaleef plak berani-berani takut hehe. so, for all parents out there, sila la bawak anak korang datang sini. tak nyesal punye. tempat ni tak besar sangat, tak de la letih nak abis satu round macam p zoo. tapi sini tak stroller-friendly. kalo yang kecik tu better pakai baby carrier jek. toilet bersih, ada restoran untuk lepak, banyak pokok. ni dah cuti sekolah dah ni, sila la terjah ok mummies daddies (",)


Lots of love,
FYHA

0 comments on "Farm in the city"

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal