Friday, May 20, 2011

Angel of my heart


lately ni khayra ni makin bijak ikut apa yang mummy buat. dua ari lepas, after mandikan khayra, mummy siapkan la baju apa nak pakai. as usual, mummy kene kasi something untuk dia pegang, kalo tak jangan harap nak dok diam. mummy kasi la sikat. guess what, she combed her hair!! senyum lebar mummy tengok dia. she knows what comb is for. then, yesterday, dia dok merengek masa mummy nak tukar pampers (dia nak merangkak lari jauh jauh dari mummy, huhh) mummy kasi dia a piece of baby wipe. dia wipe her face pulak!! hahahaha.. hadoi.. macam-macam la kamu ni khayra. ade a few times tu pulak, mase dia makan biscuit dia, siap nak suap kat mummy sket. mummy pun buat buat la bite biscuit tu. ala comelnya kamu. you just know how to brighten up my days kan. love you.

p/s : baby dah mula blaja meniru parents nih.. harus behave! nanti baby ikut. huhu.


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Angel of my heart"

~daRLee ZuRiS~ on May 21, 2011 at 11:15 AM said...

dah besar...dah pandai :)

FYHA on May 22, 2011 at 11:44 PM said...

nnt mommy zuris jage, haa mommy tgk la betape pandainye dia! hehehe...

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal