Friday, March 30, 2012

Hari jumaat yang indah


ujan pepagi ni teringat mummy drama-drama melayu kat tv tu (haks.. tetibe jek!)

adamaya, nora elena, vanilla coklat. ni antara crite yang mummy tengok la. jalan ceritanya sweet memang, orang mendengki tu haruslah ada kan, pastu bab romantik sampai nak nangis lah! hehehe tapi kan, hurmm mummy ada tak suke satu bende la...

kenapa isteri tak dengar cakap suami? tak pon lebihkan family dari suami sendiri. atau curang. ok, fine, ni jalan cerita and diorg ikut skrip aje tapi tula, ai malu lah sebagai wifey. huhu. tapi kite amik sebagai teladan jek la cerita-cerita macam ni kan. yang baik kite amik. kite pon tau syurga di bawah tapak kaki suami. kite perempuan ni, bile dah kawen, kite kene dengar cakap dia, barulah family. lainlah si suami, dia kene dengar cakap ibu dia baru lah kite. tak pe la, dapat pahala lebih you! kalo kite bagi dia jumpe dengan family dia pon kite dapat pahala jugak. best kan! so, yang single mingle tu, cepat-cepat kawen. banyak pahala free ni! grab them asap (^.^)

p/s : tazkirah dari saye yang tak profesional. hiks!


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Hari jumaat yang indah"

~daRLee ZuRiS~ on March 31, 2012 at 3:02 PM said...

Drama melayu...heheee

FYHA on April 3, 2012 at 9:33 PM said...

tu la pasainye.. huhu

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal