Thursday, January 27, 2011

25 things


"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."

first time mommy kene tag buat mende alah camni. ok la ok la mari sama-sama kita saksikan:

1. masa kecik tak suke dengan budak laki sebab diorg busuk! hahaha....
2. prefer baking than cooking.
3. mummy boleh main organ! pegi class since 7 years old sampai 14 years old. pastu malas. konon nak concentrate study. alasan.
4. tak suka sport. no no.
5. mummy penah wear braces. sakit.
6. ada campur darah melayu, indon, india, siam.
7. mula-mula masuk hostel time form 4, tetiap mlm nanges!! hahaha homesick lol
8. sangat tak suke binatang yang lembik macam ulat gonggok, ular dan sewaktu dengannye!!! argghhhh mental!
9. first experience keje kat 1 utama, urban & co. gaji masyuk wooo!
10. suke art work.
11. naik plane wajib muntah 3 kali. hehe!
12. senang percaya dengan orang. tapi kalo dia buat sumthing tak best, akan ku hengat sampai mati!
13. mummy kenal daddy time 14 years old. heheh. puppy love.
14. penah kene kaunseling dengan cikgu. nakal skit.
15. suke dengan bunga cantek kembang-kembang. tapi asal tanam jek, mati!! haihhh.... sian pokok tu.
16. penah berangan nak jadi model!!! hahahahahha tak bleh blah..
17. alhamdulillah masa study kat uni dulu tak penah repeat paper *suke*
18. semasa tempoh bekerja, mummy seorang pekerja yang garang. ala tegas la. tak suka main-main. dan defensive. kalo budak kene marah dengan bos, sanggup marah bos balik. haha!
19. berangan nanti khayra dah besar skit, nak masuk dia ballet.
20. masa pantang aritu mummy banyak cheating! heheh!
21. ada hati nak bukak bisnes sendiri.
22. nak ada lots of babies! insya Allah.
23. penah kene tempik sebab lambat peknen. sentap!
24. nak travel around the world dengan HA.
25. suke air terjun, tak suke laut sangat.

haa puas ni mummy pikir sampai 25. jenuh. haa turn korang-korang plak yek. have fun!

1. JaJa
2. Jiha

ala sape-sape nak buat, buat jek la eh. ramai sangat la nak tag 25 orang. yang kat atas tu special skit sebab dia wajib buat. heheh!


Lots of love,
FYHA

5 comments on "25 things"

~dARlee zURiS~ on January 27, 2011 at 2:12 PM said...

apa nie..tag org nie.macam aci.hahaa

fyha,samalah.zuris kenal sharil pun masa 14thn.tp masa tu bencik bangat kat dia.sekarang...ambik kau!hihiii

FYHA on January 27, 2011 at 3:25 PM said...

zuris : hahaha kite tag dulu, bluek! tula benci2 tanda sayang! kan dah dapat kysha. hehehehe....

JaJa on January 28, 2011 at 1:41 AM said...

no 7 tu sgt comel. hehehehe...ok thanks for tagging. i'll copy soon! :D

FYHA on January 28, 2011 at 11:18 PM said...

comel la sangat. hehe... ok2 buat tau!

ili zafira on February 8, 2011 at 5:11 PM said...

ili ade???alamak..kak farah dah tag..kena wat gak ni..nanti ili c0py..hehehe

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal