Sunday, January 9, 2011

Okeh, suke jugak


ok, mummy akhirnye decide untuk pakai cloth diaper macam auntie iz suggest aritu. dah beli tapi tak pakai. membazir! dush dush!
cloth diaper ni macam pakai lampin dolu dolu cume instead of ikat pakai plastik, kite pakaikan dia cloth diaper yang cantek kaler kaler tu. lagi senang and mudah dipakai. tak lari-lari sebab dia ngam ngam kat cute butt dia. yek la budak tengah lasak, senget senget kot kalo ikat pakai plastik tu. lagi satu yang mummy suke, dia tak macam pampers, kadang-kadang cute butt khayra bleh jadi pink merah. tapi pakai cloth diaper, dia ok. mungkin ada udara circulate ke? ntah, tapi bagus lah. cuma kene rajin basuh inner dia. so hot mamas yang lain. mari try. selamat mencube!





Lots of love,
FYHA

5 comments on "Okeh, suke jugak"

eYe on January 10, 2011 at 10:47 AM said...

hihi, comel la khayra ngan cd...

rilna on January 10, 2011 at 9:52 PM said...

fara kalo nk tambah koleksi le contact rina... :)

FYHA on January 10, 2011 at 10:00 PM said...

iz : nampak montot dia lagi kiut! kalo dah pandai jalan sok ni mesti geram jek tgk. hehe!

rina : memang nk tmbh pun. sila2 promo sket :)

mama chantek said...

ehhhh tu baju still bole pakai :)

FYHA on January 13, 2011 at 9:54 PM said...

masih lagi da, still longgar lagi. leh la pakai lama skit :)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal