Saturday, January 8, 2011

Too many things in one week!


miss me much? heheh.. long time no write lah. macam-macam hal berlaku. as i promise, kene cerita kan? ok, nak tau mane satu dulu? owh before that, happy new year semua! yes, kami tak celebrate, kami dah penat dah. huhu...

kejadian pertama
mama chantek is officially tunangan orang new years eve aritu!!! wahahaha!! i'm so happy for you babe! can't wait for april to come *likes*



kejadian kedua
owh mommy dapat new cuzzie and khayra dapat new auntie!! hahaha... dapat auntie sebaya camane nih? by the way, congrats to auntie zira! sangat cute anak kamu. nanti bleh main masak-masak dengan khayra lah.

beautiful zara

pity her kene admit nicu dulu. premature baby (week 35). alhamdulillah sume dah ok. dia dah kat umah dah on the way nak kene buli dengan abang-abang dia. heheh!


kejadian ketiga
a good friend of mine time keje dulu dapat baby jugak! yeay congrats!! ramai december babies ni. hairiah, your hero kiut lah and sangat kuat minum susu jugak. well baby boy memang minum banyak susu kan. that's what i heard. nak verify kene peknen baby boy la camni. gagagaga!

p/s : alamak, picca dalam fon lagi. malas nak transfer malam-malam gini. next time lah yek :)


kejadian keempat
akhirnye kami dah pindah!! so memang sangat hectic minggu ni. ni pun umah tengah dok sepah lagi nih. kami berdua jek pun yang kene memunggah barang so harus lah lambat kan? hehehe... tapi dah day 8th ni agak teratur skit la umah kami. skit jek eh bukan banyak. so kepada sape-sape, tak leh datang lagi. huahua! nak dijadikan cerite, since pindah ni, khayra tak leh langsung dok sorang. mummy masuk dapur ke bilik ke toilet kejap jek, dia melalak sekuat hati. adoiyai! ingat time becinte jek mandi tak basah, makan tak lalu tido tak lena. time ade anak pun begitu yek kawan-kawan! hahaha... okeh la, maybe tempat baru, dia agak paranoid skit. kasi masa kat dia kan. mungkin seminggu dua dia ok kot. hopefully! hmm.. rase nye tak perlu lah gambar umah selerak kot *wink*

p/s : tok naani tiap-tiap ari call mummy tanye khayra, rindu khayra. nasib baik pindah tak jauh (",)


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Too many things in one week!"

mama chantek on January 13, 2011 at 12:51 AM said...

khayra nnt april mama chantek bli gaun kembang ok

FYHA on January 13, 2011 at 9:50 PM said...

hahaha baek mama chantek. beli kiut2 punye eh. bleh tackle emir n aqeel :p

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal