Tuesday, July 19, 2011

Kami suke bubbles!


at last, dapat jugak jumpe aqeef ahad lepas! susah sangat auntie nak jumpe kan. ibu kamu sibuk sangat berendoi time weken. heheh! anyway, happy bday dear boy. dah 1 year old, kene rajin tolong ibu tau. jadi anak soleh yek.

khayra enjoy sangat time party aqeef sampai makan pun tak selera. mahu main dan main dan main. theme party bubbles jadi memang dia seronok sangat la kan. siap nak terjun dalam kolam bubbles tu! mostly baya dia jek mummy tengok. tapi diorang dah jalan, khayra bile lagi? hohoho... apa-apa pun, memang best lah. thank you auntie jiha for having us. taun depan ajak lagi yek. hehehe! (^.^)


cake yang comel

khayra suke sangat ladybird deco ni

happy bday aqeef!

akhirnye... auntie jiha & aqeef

all the emaks and anaks

p/s : no more parties dah. bersedia untuk ramadhan....


Lots of love,
FYHA

3 comments on "Kami suke bubbles!"

Puan Jiha on July 19, 2011 at 3:03 PM said...

thanks min sudi datang.... hehe finally after 10years tak jumpe lepas sekolah eh...and finally Aqeef meets Khayra ;)

Miss Aja on July 19, 2011 at 7:58 PM said...

will there be a party utk bday khayra yg kedua? oh aunty aja wud love to come!

FYHA on July 20, 2011 at 12:40 AM said...

jiha, yela 10 years! xsedar pun.. gosh. dulu kanak2 ribena, now dah ade anak pun. huhu!

that one have to wait next year la auntie aja. heheh! or mayb kite celeb bday auntie soon ke?!! (^.^)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal