Wednesday, September 28, 2011

Emosi terganggu


tak boleh tido because my mind keep playing words from my baby sister and ibu.

I AM SO PISSED AND YET FEEL SO RELIEVED! camane tu?

ok, i am not an angel. sometimes i do get mad to someone and pray bad things happen to them. yes, i do! ingatkan makhluk-makhluk tu dah insaf after semester break dah abes, lagi teruk ada lah. my goodness people, you are so gonna burn in HELL!!! setiap bende yang korang fitnah and aniaya adik aku, Allah akan balas yang setimpal. amin amin amin. korang lupa ke korang tak grad lagi, tak keje lagi, tak kawen lagi, tak mati lagi. anytime Dia akan balas. sooner or later. sooner i hope so that i can see their pathetic miserable faces!

since bende ni dah di bawa ke pihak atasan, i am hoping something good will happen to my sister. tak de guna deal dengan manusia berlidah ular ni. depan pijak semut pun tak mati, belakang mulut masing-masing macam longkang. " ala, dia beli mac tu guna duit curik la tu". just imagine mulut-mulut jahat tu! tu baru satu ayat okeh... banyak lagi kata-kata 'pujangga' kluar dari mulut puaka tu tau. fuhhh panas telinga akak dengar dik!!!

adikku, Allah akan memberi kemanisan kepada orang yang bersabar dengan ujianNya. sentiasa berdoa, doa orang yang dianiaya insha Allah akan dimakbulkan. ko grad dengan straight dean every semesters, biar diorg terliur tengok ko amik cert nanti. i will always pray for you my dear.

p/s : cubit peha kiri, peha kanan pun terasa sakitnya.


Lots of love,
FYHA

4 comments on "Emosi terganggu"

Miss Aja on September 28, 2011 at 8:14 PM said...

jahat lah fitnah ur sis mencurik pulak. :( aku penah kena fitnah n kena pulau masa kat utm..buat diam je..last2 dorang yg minta maaf..org yg bersalah ni hati dia takkan tenang tau..so jgn risau k..

FYHA on September 28, 2011 at 10:31 PM said...

geram tau aja. my adik pon ade jek kene curi duit and barang dia, but they said dia made up the story! bengang x? buat ape pon salah, mmg adik senyap jek. tak gune cakap ngan dumb ppl mcm tu.

Miss Aja on September 29, 2011 at 9:52 PM said...

benda mcm ni dia main dgn masa je babe..just wait n see..aku percaya dorang akan termalu sendiri nanti..yg penting adik kau give them slaps in the face dgn blaja sungguh2, kasik naik pentas amik dean award..peeghh, the best revenge kot.

FYHA on September 30, 2011 at 8:34 PM said...

Sweet sweet revange babeh! I loike that :)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal