Wednesday, November 30, 2011

Story yang tak syok


after miscarriage yang lepas, mummy tak buat pon d & c lagi. tetibe rasa macam risau pulak. adoi..

mummy called tok ma, dia kata it's ok since bende tu dah kluar skali gus. plus, mummy ada baca article yang mengatakan kalo miscarriage kurang dari 10 minggu, tak buat d & c pun tak pe sebab most women prefer her "alone time" masa jadinya kejadian tak best ni. tapi kalo more than 10 weeks, kene buat la sebab dah besar dah. mungkin susah la kalo dia nak turun sendiri. mungkin.

apa-apa pon, it is better kalo pegi check kat klinik or hospital kan. no harm pon but mummy dah fobia dah bab-bab uterus ni. mummy baru pikir jek nak pegi check, tros macam nak muntah! haihh..

now, mummy dah lewat 6 minggu period. biasenye after miscarriage, period akan datang balik 6-8 weeks kan. so, after this mummy kene jot down btol-btol kali ni. kesian si kecik, blom sempat dia nak swim dalam pewut mummy kan.

p/s : harap tak de lagi la kejadian ni pasni. tak best lah!


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Story yang tak syok"

sykinstories on December 8, 2011 at 11:58 AM said...

wah cptnya berisi kmbali... hoben jang hoben! he3
nway congrates to both of u.. jg lelok2

FYHA on December 17, 2011 at 10:24 AM said...

tq kak shikin :)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal