Wednesday, November 2, 2011

Taman botani we love




sangat suke dengan picca di atas. credit to uncle fai (heheh!) and the team, mereka telah merealisasikan impianku untuk berposing bersama kesayangan! hehe...

ala saje suke-suke sebenarnye. uncle fai dah promise ngan mummy dulu nak amek gambar khayra one day. that day was the perfect day! cuaca sangat santek. cuma khayra a bit cranky sebab mummy pakse dia bangun awal. ngeee...

now tengah tunggu para photographers hapdet gambar and kasi softcopy. wahai kamu-kamu, saye dah tak sabar ni, cepat skit eh. heheh!

anyway, mereka ni sangat best. rugi kalo tak try diorg. jadi sila la hire mereka ni eh. make up dak anna pon marvelous hokey. mummy yang tak cun tros jadi cuns gilers. hahaha okeh perasan.

p/s : nanti dah dapat softcopy, mummy kasi tunjuk lagi


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Taman botani we love"

Puan Jiha on November 3, 2011 at 4:27 PM said...

best kan family photoshoot....i tak terbuat2 hehehe

FYHA on November 4, 2011 at 1:07 AM said...

best sgt especially kalo anak dh tau jalan, sronok skit. xyah nk dukung jek :)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal