Saturday, November 26, 2011

Okeh, dah ready dah


ready gambar eh, jangan nak pikir ke lain. hehe! aritu mummy dah promise dah upload piccas taken by photographer fairuz kan? last night baru pas download kat 4share. so, ni la hasilnya... tadaaaa!!




















ada banyak gile piccas sampai tak tau nak choose mane. next time bleh la shoot untuk pregnancy moment plak. dulu ingat nak buat. but then, 1 week before dari date yang sepatutnya shoot, khayra dah kluar plak. gigit jari jek la mummy jawabnye. tak sabar dia nak tengok dunia. sampai skrangnye pon sume bende dia tak reti nak sabar. hehehe!

p/s : rindu time khayra baby


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Okeh, dah ready dah"

tinatakeshi on November 27, 2011 at 1:40 PM said...

paling suke gambar ko n khayra mase pegang payung tu..hihi santek!
make up pon santek..baru lah nampak mcm farah yg aku kenal dulu kat SAM :)

FYHA on November 28, 2011 at 1:08 AM said...

ala skrang selebet skit. paling jauh pon p pasar mlm jek. so bleh dimaafkan la kan. kihkihkih!

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal