Thursday, February 10, 2011

10 blessing months and counting


time nak kasi khayra makan dinner kan, mummy noticed sumthin different. khayra ade 2 batang gigi!!! hoorey!! gigi baru tu tumbuh sebelah gigi yang 1st tu kat bahagian bawah. so far, atas tak nampak bayang lagi. huhu. tak sabar nak tengok khayra senyum nampak 2 gigi tu jek. comei!! pastu skrang kalo nak pakai baju ke pampers ke mesti nak gaduh dulu. berpusing-pusing macam belut. kalo dah pandai jalan agaknye, siap kene kejar kot pasni. time nak tido pun same. sebab lawan mata punye pasal, dia dok nanges la jerit-jerit la, haihh macam-macam perangai si kecik tu. tapi dia blom master merangkak lagi. sedang cuba-cuba. kalo dengar lagu, dia goyang-goyang kepala dengan badan dia time merangkak tu. geram jek tengok. oh kul 8pm adalah time hyper dia. jadi bile masuk tido dia akan bau yang sangat masam. tapi sedap. heheh! lagi satu yang mummy bersyukur sangat-sangat khayra still fully breastfeed. tak campur formula lagi. harap dapat la continue sampai khayra 2 tahun, amin.





Lots of love,
FYHA

4 comments on "10 blessing months and counting"

JaJa on February 10, 2011 at 11:02 PM said...

khayra u r so adorable!!!!!

FYHA on February 11, 2011 at 10:31 AM said...

hahaha tq auntie aja!

~dARlee zURiS~ on February 11, 2011 at 10:51 AM said...

amin..
:)

yeayeayyyy!!!
dah ada gg 2 batang!

FYHA on February 15, 2011 at 5:17 PM said...

yeay!! sakit woo kene gigit! huhu.

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal