Friday, February 4, 2011

Party planning part 1


progress party khayra? mommy dah decide theme. hohoho sangat excited theme ni. budak mesti suke! lagi invitation card pun sudah di create. kene start buat dah sebab mungkin amik masa lama. yek la, bleh buat time khayra tido jek. kalo tak, dia akan "tolong" gam gunting bagai. so no no no! then, pe lagi eh, owh time ngan tempat dah decide kat mane. menu pun rase-rase dah ok kot. tak tau la nanti terberubah pulak. yang masih dalam proses decide ni cume tinggal deco, guest list and party bag. ade mase lagi 2 bulan untuk survey. wow, lagi 2 bulan khayra nak setahun??? haku dah tua!!!! what??!!!! well anggap jek umur tu just another number *sedapkan hati*
pas plan party khayra, kene tolong uncle khalid plak untuk wedding dia hujung tahun ni. 2011 sangat best! insya'Allah everything will go per our plan.

p/s : artwork shud be fun! go mommy!


Lots of love,
FYHA

3 comments on "Party planning part 1"

eryn said...

jgn lupe invite aunty erin ye khayra....hehe...best part yg kne tlg uncle khalid tu...hehe..weeeee

FYHA on February 5, 2011 at 11:07 PM said...

haruslah! nanti sape nak tolong basuh pinggan! hikhik! *kidding*

eryn said...

hehehe....xde hal la....nk mintak tlg nnt, bgtau saje ok.... =)

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal