Friday, February 18, 2011

Better


khayra is now getting better since dapat ubat yang sesuai from my mil petang semalam. dia tak de meragam sangat and boleh tido malam dah. by the way, guess what, it was a false alarm. she did not get demam campak. it was a reaction of antibiotic. i think. dia tak sesuai dengan antibiotic yang doc kasi tu. sorry dear, if i knew it sooner *sigh* but i still give her air kelapa untuk dia sejukkan badan since dia tak boleh panas sket pun. kalau tak rashes akan kembali jadi kemerahan. now selera makan dia pun dah bertambah jugak. makan mushroom soup satu mangkuk you! at nite plak tu. supper eh? huhu.. janji anak mummy sihat yek. hugs and kisses.

p/s : demam campak akan naik rashes pada badan dulu then diikuti dengan anggota yang lain. fyi.


Lots of love,
FYHA

6 comments on "Better"

Nadya on February 18, 2011 at 9:04 AM said...

salam..semoga baby cepat sembuh..baru nampak u duk kat BSP. Duk katne ek?jalan bape?

FYHA on February 18, 2011 at 12:01 PM said...

tq nadya. yes, kitorg br sebln dok bsp. sangat aman! hehe. dok kt townhouz 2/5g. nadya dok bsp gak ke?

JaJa on February 18, 2011 at 1:37 PM said...

bagus la baby dah okay..biasa la buat perangai sket sebelum the big 1! hehehe..how's the preparation, mummy?

FYHA on February 18, 2011 at 3:47 PM said...

the big 1 eh ja eh? hehehe... pening ku dibuatnye. skrang tgh nk prepare invitation card d^.^b

JaJa on February 18, 2011 at 7:09 PM said...

wow...bestnya..mesti colorful nih.. well urusan shirt tu dah ok ke..hope he can help lah. anything let me know ya. :)

mama chantek on February 28, 2011 at 9:02 PM said...

semoga mummy khayra cepat sembuh.... mama khayra sedih tgk mummy khayra terbaring dekat hosp.... sayang ko farah T_T

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal