Friday, February 11, 2011

Warkah untukmu sayang


khayra,

sejak khayra lahirkan, pegi mane-mane mummy tak penah sunyi macam dulu. even though khayra tido pun mummy suke pandang muka sayang. rasa macam peaceful sangat. kalo balik kampung tok naani ke tok ma ke, diorang kadang-kadang siap jenguk tanye khayra dah bangun blom kalo khayra tido dalam bilik. mummy rase kalo beranak banyak-banyak pun tak pe kalo anak-anak mummy boleh dapat kasih sayang yang banyak macam ni. so nanti dah besar khayra jangan nakal-nakal tau. ingat orang yang sayangkan khayra selalu yek. mummy sayang anak mummy sangat-sangat! hugs and kisses.


sentiasa berada disismu,
mummy

4 comments on "Warkah untukmu sayang"

JaJa on February 11, 2011 at 11:15 AM said...

sweetnya..mmg kalau ada baby, satu family happy kan.. my sis punya anak, my parents yg happy lebih2..kalau budak2 tu dtg rumah n x bangun lagi, tertunggu tunggu, sbb tak sabar nak layan..a baby in a family is the greatest blessing i think.

eryn said...

nape tbe2 mcm sedey je haaaa....aiyok....aunty erin plak rase sedey.. =(

FYHA on February 15, 2011 at 5:15 PM said...

JaJa : pagi2 suara kecik ni dah jerit2. tu yang grandparents dia rindu slalu tu. so bile ade kat umah diorg, mmg diorg grab abes2 peluang yg ade. hikhik!

eryn : skali skala emo -__-

mama chantek on February 28, 2011 at 9:05 PM said...

sedih

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal