Thursday, February 10, 2011

Kisah bedak


time peknen kite bleh tengok macam-macam ragam. ade yang mengidam pelik-pelik, ade yang gile mabuk ade yang ok jek macam tak peknen pun. pagi tadi mummy tetibe teringat kenangan masa kene admit hospital dulu. ala time ada complication kene bersalin awal tu. ade satu kakak ni, dia ni pelik btol. dia tengah peknen 7 bulan ke, ntah lupe dah. dia kene admit sebab kes anemia. nak tau tak apa habit dia time peknen ni? dia suke makan bedak!!!!! hahahaha.. masa tu nak ketawa pun ade. bende lain dia tak lalu nak makan. tapi bedak, laju jek. siap dia suke bedak brand hape ntah. lawak gile. mula-mula family dia tak tahu. pastu laki dia pun pelik la, baru beli bedak esoknye mesti dah abis. skali tengok bini dia makan! kene marah la ape lagi. sampai problem kurang darah trus kene admit. dulu dengar orang makan panadol tu pelik. ni lagi pelik!! klakar btol ibu-ibu mengandung ni. pasni mummy peknen, tak tau la apa jadi kat mummy nanti. huhu..

p/s : kakak tu pun kene marah dengan doktor jugak sebab dia macam dah sangap kat hospital tu.


Lots of love,
FYHA

2 comments on "Kisah bedak"

~dARlee zURiS~ on February 10, 2011 at 1:37 PM said...

nasib baik masa preggy dulu tak ngidam benda pelik2.huuuu

FYHA on February 10, 2011 at 4:40 PM said...

same la. sume bende yg senang cari. hehe!

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal