Saturday, February 5, 2011

Chop!


dialog of the day:

si penggunting rambut : nak buat fesyen camane?
mummy : pendek yang macam lelaki tu
si penggunting rambut : *muke pelik macam tak caye*
mummy : tak larat asik kene tarik dengan si kecik tu jek
si penggunting rambut : oh anak ke? ibu muda la ni!
mummy : heheh tak de la mude sangat *owh hati dah berbunga*

kesimpulan : well lady, you just made my day! i muda lagi okeh dan khayra tu bukan adik i! hahaha *perasan*

semalam mummy g gunting rambut. sangat pendek. sangat! baru paham pesal la ibu makcik nenek sume rambut pendek. dengan kene tarik rambut, rambut gugur gile banyak, so mummy tak de option lain. dulu-dulu time khayra tak de, rajin lagi la nak jaga. skrang, ampun! sementara tunggu rambut nak siap tu, khayra buat plak konsert kat kedai tu. terjerit nyanyi terlolong. malu sket. sampai kakak gunting rambut tu kata, badan kecik suara nyaring. dah tak pasal jadi center of attraction pulak. sume la main dengan dia. jeles skit.
haa kat bawah ni lebih kurang la rambut mummy. pendek kan! haha.....




p/s : konfem setahun tak yah g saloon. huhu!


Lots of love,
FYHA

4 comments on "Chop!"

JaJa on February 5, 2011 at 12:54 PM said...

me: i want boy cut please.
bf: u know like justin beiber.
hairstylist: ok...layered at the back, long at the front.

me: deal!

hehehe...

FYHA on February 5, 2011 at 1:09 PM said...

hehehe sweeeeet!!

pencinta si bulan on February 7, 2011 at 11:38 PM said...

waaa.....sangat pendek...sayang tak masa nak potong tu...

FYHA on February 10, 2011 at 11:43 AM said...

skang dh gaye mak kim kardashian dh ni! lol

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal