Sunday, June 26, 2011

Akhirnye.......


dalam post ni, mummy nak sangat jumpe kawan and baby diorang. at last, semalam dapat jugak jumpe auntie ieda and baby arryan!! super yeay! auntie ieda dah preggy second baby dah pun. huhu moga kamu dan baby sihat slaloo... kebetulan semalam, pegi wedding kawan mummy and daddy, auntie natasha and uncle fairul. memang tak sangka dapat jumpe la. ingat lagi, mase auntie ieda mula-mula pindah sekolah kitorg dulu, ramai kata mummy ngan auntie ieda kembar. muke nak sama, tapi mummy version bulat la. kihkihkih! mummy beria la nak tengok mane satu auntie ieda ni (kitorang lain kelas). bile dah tengok, mummy marah la kawan mummy. mane ade same la!! auntie ieda cantek kot! dan tinggi! pastu dah tak de orang cakap kitorg kembar dah (",)


baby arryan yang hensem!


next month mungkin dapat jumpe dengan auntie jiha and aqeef! waaa... tak sabar ni nak berbubble party! hikhikhik!

p/s : auntie asyu dah selamat bersalin semalam tapi sadly, baby kene tahan sbb g6pd. hope baby fayyadh sihat cepat yek. khayra nak visit ni.


Lots of love,
FYHA

4 comments on "Akhirnye......."

Papa Mifz on June 27, 2011 at 3:54 PM said...

bila lak Mifz leh jumpa Khayra ek..:)

FYHA on June 27, 2011 at 10:40 PM said...

raye kite jumpe ok! papa mifz kene buat open houz :p

Anonymous said...

Yeay jgk coz dpt jumpe khayra n mummy nye.. Akhirnye kan.. :) Haha.. gelak bile tringat zaman skolah.. Mane bole kite kembar kan, mummy khayra mcm omputeh n me muke melayu biase je.. :P Ok, t.care yer both of u.. Kiss n hug kan Khayra utk aku, nak amik berkat baby gurl..Haha..

-ieda-

FYHA on June 30, 2011 at 10:42 PM said...

ieda!! waaa silent reader dah tak silent dah... hehehe! ok2 pasni auntie ieda dapat gugurl! fuhh fuhh!! hehehehe....

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal