Tuesday, June 14, 2011

Khas untuk cik puan pengantin


baru-baru ni ade pegi wedding member. diulangi, member!
nak dijadikan cerite, mummy dengan dia ni lama dah tak jumpe. last time jumpe rase nye time kat sekolah kot. ntah, dah lupe. anyway, wedding ni dia ajak through facebook jek. zaman moden so terima jek la. plus, lama tak jumpe so i was a bit excited la. then, sampai wedding dia, i went upstairs to her room untuk greet and congratulate dia. guess what, she only said "hi farah" and then, ignore me! sumpah tersentap okeh!! i stood there like a few minutes la, saje kasi chance kot dia nak cakap something (like thanks for coming ke) but hell no! mujur tengah dukung khayra, so bleh la cover malu skit, kengkonon kitorg borak-borak. rase mase tu muke panas gile. patut la kau ni tak ramai kawan, puan dot dot dot!
so please ladies, kalo sape-sape blom kawen tu, tolong la jangan buat perangai macam ni kat your guest. kalo tetamu tak de, (okeh tipu la tu tak de guest kan) tak ramai guests la, tak de sape nak tengok kamu even though muke kau macam kate prince william tu paham?! huhhh marah ni! it's your BIG day, confirm la ramai orang nak jumpe kamu. so tolong appreciate effort tetamu yang datang bleh? kot sibuk sangat sampai tak sempat nak bergambar, cakap thank you jek sudah. no need to be a snobby bride! aku pun penah kawen jugak tapi bleh jek 'borak kejap' dengan guests. grrrrr....

excuse for my rude statements. still mad. seriously. bleerrrghh!

p/s : jangan harap nak datang kalo takat ajak gune facebook jek pasni. kau tak de effort nak hantar invitation card, aku pun tak de effort nak datang majlis kau. fair and square. letih layan orang macam ni (-_-')


Lots of love,
FYHA

3 comments on "Khas untuk cik puan pengantin"

erin said...

hahaha..sentap!!!!

FYHA on June 14, 2011 at 12:48 PM said...

hahaha demmmm!

mama chantek said...

mcm tau jek sapa.. tetttttttttttttt

Post a Comment

 

NEW PHASE OF LIFE Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal